***

* * *
зелене жито треба жать?
війну прислали ерудити
і в них же ті слова пищать —
себе щоб обілить
щоб обілитись...

да обілить вас Бог
як Він подасть пожити



зелене жито треба жать?
війну впихнули фінансисти!
в Нью-Йорку й Лондоні...
сусіднії нацисти...
Бог — правда!
от від правди й побіжать.

22.08.2015


Рецензии