Голос внутр шн й

     Голос внутрішній

                Поету з твердим хребтом Леоніду Аронзону,
                невідхідному від раю цільністю, присвячую як живому


Під шинами й шинами
шурхіт стихатиме
Ошийник авто;
у зелені квартети
вертатиме
Закінчиться сенс його
так як закінчиться гомін.
А я буду в тиші —
у тиші є голос
любові.



Все є те саме
зелені зелені карети
Захід — й зелені
стихають вздовж моря
квартети
Захід ліловий
і — західні вже фіолети
закінчився гомін.
І я буду в тиші
смиренний є голос
любові

16.06.2012


Рецензии