***

* * *

                Людмилі Капаровій, улюбленій сестрі  в Христі,
                неповторній світлій душі  (на тепер — посмертно…)

Розширення крил, і зору у віч —
Літаю високо — не близько дерев.
Внизу на сучки намоталася ніч;
Не сяде, не сяде орел.


Хто віщо у тьмі відчуває зеніт —
Готовий рішучо на все;
Здавалось, захопиться сном, але ні —
Невидима доля несе.

1997


Рецензии