***

Тобі часу —
ні дня,
ні доби,
Вічній — ні закону,
ні суду.
Ти чуєш?! — вічно мене люби!!
Час забіліє
пронизаний чудом...


Чи чуєш? —
мене люблять дуби!
Вихід — ліс...
Ти —
тягни за осердя!!
Ти люби!
мене люби!!
Я дуб, —
у серці дуб?
І світ — чи розсердиться?


Хоч стій — хоч падай, —
те
мені щодоби!
Світ — й залізо, каліки.
Ти люби,
мене такого й люби!
Бо Твій
я навіки!!

31.08.2006, 22.08.2014


Рецензии