Любов Христа

З Тобою я на самоті.
Як гірний схил
і
тихі зорі!..


А зірні сходи — й поготів —
Любов’ю жить!
Любов — в покорі...


Це сотворила все любов...
Любов!
Аж в серці голос
роздавався б!
Дай руку! —
і схиливсь Господь:
Люблю,
чого засумнівався?

22.10.2014


Рецензии