О рад сть знати сво м сце

*   *   *

О радість — знати своє місце…
Ти в світі музикально прозвучиш,
Навіть якщо тебе повісять.


Та, здерши шкіру, в сутінь
виставлять сторожу.
Почувши, упізнаєш, як вітри
У ніч заносять славу Божу.


Копав глибоко —закопають теж глибоко.
І з ранку мілкого
Велике вийде боком.

1995


Рецензии