Раскладзе лёс..
сваё і “так” і “не”,
Лістом календара
впадзе пад ногі,
Скончыўши год усмешак
да і бед,
Жыцця ацэнку выставiць
не строга…
Закрыюць зноў
на трацiну блакiт,
Паўсуль стаяць
толькi плаксiвы хмары,
У вершах толькi могуць
дагарэць,
Апошні прамень заходу
падорыць …
Душа папросіць
ноччу пагуляць
І чаю з мятай,
супакоіць нервы,
На раніцу каб быў
душэўны лад,
Нiбы дзіцё,
ён нарадзіўся першы.
06.07.17.
Свидетельство о публикации №117070605630