Боже

    Боже
    Поема

                Богу улюбленому Ісусу Христу
                в любові присвячується

1

ногами босими
ідем по глиці
зі спин світлішаєм
бо
світлішають лиця


як мало людей
доходить
до пасіки
дитинством вщасливиться
і небом вмиться!


2

поет щастя
божого-божого
заради цілого
можливого кожному!


заради доспілого
можливого з кожним
дух в щасті –
в божім-божім


Кого надбаєм?
і дні перехожі
зарання не знаєм
як ідем
по-божім


3

був
за кордоном-й-межами
а
голубінь
незалежна


був я
за межами (з тілом?
без тіла?)
а
окликалось
доспіле!


був я
улюблений вітром
й дощами –
але я
чув це –
вощане...


дід із бабунею –
їх знали люди
діти як в сіни –
і діти
є чудо
і сіни – є чудо!!


вощаність комор – є усюди


сиротам й вдовам –
не дивлячись
хто ми
Бог є відомим –
Бог –
вся
медовість!

або ж – то
хто
ми?

4

Крок вільний – щастя!
крок як за краєм
вільний дух –
знає
вільний і перемагає


Голос  божий
голос цей
з тілом
скажи слово
бо окликнеться
доспіле!


05.07.2017,
дорога, сонце,
ліс


Рецензии