Я мару

               
Я мару, каб  добра ўсім людзям жылося,
Каб вёска квітнела, каб рэчка цякла,
Каб спеў жаўрука ў лясах адгукаўся,
Каб родная мова заўсёды жыла.

Я мару аб тым, каб вайны не было тут,
Каб тата з матуляй счасліва жылі,
Каб бусел заўжды прылятаў на Радзіму,
І кветкі на полі прыгожа цвілі!


Рецензии