Словы

               
Беларускае слова, вельмі шануйце!
Моцна любіце яго вы заўжды.
Добрыя словы кажыце вы людзям,
Каб і яны гаварылі вам іх.

Маці,Радзіма,сонейка,ночка-
Чуем мы гэтыя словы заўжды.
Памятаць трэба шчырыя словы
Тыя, што з намі заўсёды жылі.


Рецензии