Ночанька

               
Ціха ўсюды.Сонца не свеціць.
Птушка свой голас не падае.
Зорачкі блішчуць, неба цямнее,
Месяц дарогу паказвае мне.

Спяць у краватках малыя дзіцяці,
Матулечкі збоку ім песні пяюць.
Вочы закрыўшы, бачачы сон свой,
Спяць і дарослыя. Мне б так заснуць!


Рецензии