Мая Радз ма

               
Яна квітнее з кожным годам,
Яна квітнее кожны дзень,
Яна мяне і хлебам корміць
За гэта я ўдзячна ёй.

Мая Радзіма, край мой Божы,
Цябе мацней за ўсё люблю,
Бо на Радзіме сонца свеціць
Цяплей, чым у чужым кутку.


Рецензии