Край ма х мар

               
Край мар маіх і думак светлых-
Мая Радзіма Беларусь!
Табой я ганаруся вечна,
Табе адной я пакарусь.

Гляджу на поле: лён блакінты, зялёны коннік і матыль.
А вунь стаіць дубок вялікі,
І побач шмат якіх дзівін.

Край мар маіх, маіх палётаў,
Цудовен ты любой парой.
Я ведаю: пашанцавала вельмі
Таму, хто бачыў твой прастор.

На хараство тваё бясконца
Магу глядзець я і жадаць,
Каб кожны дзень ты прыгажэла
І каб людзей магла здзіўляць!


Рецензии