Рыжий человек
Просит подаяния.
Сходить бы в церковь
Попросить раскаяния.
Сидит целый день.
Ему холодно.
Сидит у модного бутика.
Ему голодно.
Дашь денег;
Для него ли они будут,
Но прохожие
Вряд ли его забудут
A Red Man
A red man sits in the street
Asks for alms.
I should go to the church
To ask for repentance.
He sits all the day.
He's cold.
He sits near a fashionable boutique.
He's hungry.
If i give him money
Will it be for him?
But passers
Hardly forget him.
Свидетельство о публикации №117070507030