Шепiт перонiв

Відпустив. Рука ковзнула віддаючи речі,
Знов як востаннє - обіймаючи,
любов'ю здавлюючи тоненькі плечі.

Востаннє, як казкове було б то чути,
вертаючись до дому.
Не прогортаючи дати, мов у латах -
не змушувати себе пояснювати нічого, нікому.

Відпустив. Кожен раз як маленька зрада.
Самому повертатися, прощатися гірша балада,
там за склом, "вийти проваджаючим", ще важче.

Цього разу інакше, рідніша і світла.
Не легше, від часу на кордонах,
але щодень миліша, чистіша від самого срібла.

Ще кілька тижнів,
знов зворотній відлік відбиває секунди.
Ритм природній, розливає години до зустрічі,
скорочуємо відстань - сантиметрами відміряю секунди.

5 липня 2017 р.


Рецензии