Гъуьлуьз физвай рушаз дидедин алхишар
Физвай к1валикай.
Ваз уьмуьрлух юлдаш хьурай
На кьур гъуьлуькай.
Дидевилин к1енивал гваз агатрай къари,
Хъсанвилер дуьньядавай ваз хьурай вири!
Чан чна чин тербиядал Ч1ехи авур руш.
Вун бахтлу жез физвай а к1вал
Чидаз ухшар туш.
Кват1а ч1уру хесетар вак
Тур на чин варцел
Вегьез тахьуй рагъул леке ,
Бубадин т1варц1ел.
Гьуьрмет ая а к1валевай гъвеч1и ч1ехидаз
Четин хьайт1ани ,
Алахъа к1валин къайда кьаз.
Тапшурмишай крар вуна
Акъуда кьилиз.
Ц1ай тур къула ,
Чимивал це вун физвай к1вализ.
Чира жуваз артухриз фу,
Т1имил гъуьруькай
Твах жув хъсан, даях хьуй ваз
Физвай гъуьлуькай.
Ягъалмиш жез сес хкажмир
Адан дидедиз.
Гьа зун хьтин диде я ам ,
Хва гъай дуьньядиз!
Лугьумир гьич садрани заз
Куь къалдин гафар.
Чир хьухь ваз цларихъни кваз
Авайди япар.
К1валяй акъудмир са гафни,
Хесет я хъсан
Зин мурад я , вакай хьунухь
бахт авай инсан!
Авунат1ани дидейри хана куьн ч1ехи
Гила чешнеллу хзан хьун
Гьам я ви буржи!
Свидетельство о публикации №117070409937