Музика порух

І вийшов на вулицю —
зразу «крупа»
а був дощ...
вслід «крупі» — білий сніг
і зобачили очі небес
що — він — білий
і пішов за ним світ


І пішов він —
вінзіви, вінзіви —
чайфома — чайхома —
               чейхова —
ще й пішли за ним
зябра акул
мов ребристі — мов зіви —
але Бог їх ритмічних
у музику білу
ховав!

9.02.2013


Рецензии