може би ви птиц душ все тих ше...

*   *   *
може би ви – птиці душ –
все тихіше летіли??

я би солодкий тей корінь
що в серці
в просвіті побачив
і благословив
може б я обрис таїни
його
близько серця ловив...

бо як земний — мали б ноги
об діл тупотіти
а як любить її — збувшися
ввік голови; —
може б ви стали на квіт на сердечний
і квітом в безсмертя летіли
так я люблю Її
а у мене душі ще причепленість
тіла...

так пристано;влюсь:
може б ви птиці
тихіше летіли?

люблячих квіти
сердечних
взяла би у вічний політ...


Рецензии