***
і скімлить набридло,
Всередині наче
чогось вже й не видно.
Порожньо на місці
де пісня лилася,
Із котрою разом
мені було класно...
Спустошення,
сухість,
та вже прохолода...
Мені те не треба
на інше не згодна.
04.07.17.
Свидетельство о публикации №117070405576