Сьогодн1

Не наздогнати
Завтра.
І не вернути
Вчора.
Сьогодні.
Лиш Сьогодні.
Все інше –
то Ніколи.


Лиш в пам’яті
вчорашнє.
А Завтра –
лише мрії –
Прокинешся -
в Сьогодні -
У нього
треба вірить.


Сьогодні
впОвні жити,
Сьогодні
цінувати,
ТИ - ЗАРАЗ.
Це щомиті
Єством всім
відчувати.


Рецензии