Ключ за сърцето

Автор: Генка Богданова


За сън блажен щом дойде време
и Тя пристигне да ме вземе,
сърцето ми ,навярно ще се пръсне,
но вярвам,че душата ще възкръсне.

Ще се издигне смело над безкрая
и сигурно тогава ще узная
що значат радост и блаженство,
какво е да постигнеш съвършенство.

Но аз благословена съм и зная,
че и до днес живяла съм  във рая
Защото притежавах аз ключето,
с което се отключваше сърцето.

ЛЮБОВ ключето чудно се нарича.
Щастлив е всеки щом умее да  обича.


Рецензии