Моята молитва

Автор: Генка Богданова

Залезът до тебе да ме приспива!
Зората до тебе  да ме събужда!
Само тогава ще бъда щастлива.
Само от това имам нужда.

През очите ти  света да откривам,
а сърцето ми чрез тебе  да диша.
От обичта ти   да се опивам
и вдъхновена от тебе  да пиша.


Рецензии