Тебе съм чакала

Автор: Генка Богданова

Не съм обичала мъже безброй.
Не съм дарявала и младото си тяло.
Аз търсих  само теб,единствен мой,
с душа за теб,до болка  закопняла.

В мига във който те намерих,
В мига на първата ни среща,
почувствах,че криле разперих
и пламна в мен кръвта гореща.

Тогава ме обгърна светлината.
От твоята усмивка озарена,
превърнах се аз в слънчева позлата
в море от обич  чиста отразена.


Рецензии