Всичко е ясно

Автор:Генка Богданова

Отдавна, отдавна е всичко тъй ясно:
обичам те нежно, обичаш ме страстно.
До тебе се чувствам и млада, и жива,
а твоята обич ме прави щастлива.

Отдавна, отдавна всичко е ясно.
На чувство велико сме ние подвластни.
От мене ти черпиш и нежност,  и сила,
а в тебе мечтата си аз съм открила.

И какво, че бързо животът изтича?
До тебе аз  се чувствам младо момиче.


Рецензии