На дъщерите ми

Автор:Генка Богданова
               

Каквито сте – такива ви обичам!
Не търся съвършенството у вас.
Готова съм през огън да дотичам,
щом трепне болка в скъпия ми глас.

Каквито сте – такива ви обичам!
За мен сте всичко скъпо на света.
Готова съм и в ада да дотичам,
щом видя във очите ви сълза!

Готова съм сто пъти да умирам,
сто пъти после да се преродя
но винаги  аз сили ще намирам
със своята любов да ви даря!

***

О, Господи, пред тебе коленича
и моля те,  децата ми обичай!
Дари ги с обич, радост и  с мечти,
с мъдрост, Боже, щедро ги дари!

Запази усмивките им ведри,
сърцата им – добри и щедри!
В очите им да грее светлината
на любовта  и добротата!


Рецензии