Встань сп вай

     Встань і співай

Киньте. Відчуйте всю
силу духонатхненного співу.
Піддайте важкому загалу
ярмо загальне,
І годі! – летіть собі
к Богу на сяйнотрасуючій
                ниві!
А інакше, якщо і знайдеться
дух біля життя –
то життя буде
вимордно матеріальним…



Киньте!!
Візьміть собі силу летючу
богонатхненного співу!

Бо над світом цим – Світ:
Сонце Правди в нім є –
Син Отцевий,
путь на лоно святеє Його:
Безконечная Вічність
найде ще когось
і спасе – Бог вдихне в Євангеліє!



Киньте жах.
Зранку закутки душі –
духовному вітрові!
Возалкайте лиш –
Бога вдихаючого
з Першосвіту.

Возстань і співай! І співай...

02.09.2004


Рецензии