Весела родина

Ранні пташки!
Їм не тяжко,
бо вони – із Богом…

Слово співу з неба впало,
як би тільки й ждало –
й мирно засіяло!


Осявай все, світле слово! –
Серцем слава Божа
Осяває, зігріває і летіти може
Світом, що готовий!

О, радіймо серцем, люди,
З неба сила, слава буде,
Засміється, залітає весела – усюди.

Возликує Мати з Сином –
Й весела родина!
Прийдуть серцем до вечері
Щирої години:

Ранні пташки –
Їм не важко,
вони серцем з Словом…

06.07.2004


Рецензии