***

* * *

в мені волають хресні муки
щоб народилось кілька звуків —
й крізь тіло божої розпуки
ввірветься світло
перекошеного як поета
мене стлумить що так живете
і боком сонце понесете
за вільний вдих
за вільний видих


за світлий вдих
за світлий видих
у тьмі за Богом понесете

1995


Рецензии