найран ше...

*   *   *

і найраніше...
і найпізніше...
а серединне в наявній пісні


а щонайкращі... щонайсвітліші...
не можуть жати на кулях мислі


а щонайкращі щонайсвітліше
висять на нитях молитов стислих

1996


Рецензии