Виведення грибка

                Православній поетесі Тетяні Шороховій
                присвячую

1

За огорожею вже жито жатимуть!
З-за вітража —
я гільзи
заходу низатиму!

З-за зерен — хоч
в підвалі
консисторії держатель,
бо
я з держателів!

Вже люблю — клятих.
Більш люблю — не клятих.

Вже можете
по стінах
піділляти...
І провід із електрикою
натягатиму:
я так струну поезії
держатиму,
я — так
струну
поезії —
держатиму! —
що всі
якщо не любите — дрижатимете!!..


За штукатуркою пролазитимете —
ликів шукателі...

2

Як я жив?
А Бог — мене любив!
Бо — молотив.

Як у дворі снопа.
Яко юдея.

Що по-нічно,
що по-денно!

Порахували — скільки
належить з мене?
Яка робота!!
Діє у «моїх» зернах.

27.03.2011


Рецензии