***

*   *   *
                Улюбленим великим святим Антонію і Феодосію
                Києво-Печерським присвячую


Хор виноградників — співа вершині.
Благословенні ви, словоозвучені віднині!
І море в сріблі — і дрижить...
І день поспіє в благостині.
Серце у Бозі — жить.


І Богові вклоняться — дні вершинні...
І від небес з любові джерела
збіга умиротворення —
щоби і мла,
це зрячи —
простягала вечір днині...

Яке благословення в тім людині!

10.9.2011


Рецензии