Удари в пророка

І благодать! від спеки від’єднає...
А знаєш... як пророк пізнає —
Та лиш не скаже, —
Що буває?


І ти дивися в серця виднокіл
«І те моє, і те моє... мій діл»
А ти дивись лиш в серця окоєм
І Бог є Пан,
і Геній пан є
І більш нічого тут не маєш...

І Геній то накази віддає —
Й хто прилітає??
А ти
Дивися в серця окоєм
Ти знаєш, як пророкові буває...
Сушу накрить мокрим рядном
Якщо дано натрясти в дно
І низ і верх — усе одно
А ти дивись.

Давид
Пісню тонесенько сердечну заспіває!

12.06.2010


Рецензии