Опорядив хатку як скляночку...

  *   *   *

Опорядив хатку як скляночку:
А люди говорять вечірньо!

І сонце за гаєм — за гайочком —
І хто би що в серці поміряв?
На згуку, на ночі
Лиш чиста правда —
Мов в першому-третьому класі.
Суха правда і товстом’яса —
Одна одній з глибини щастя!

30.04.2010


Рецензии