Поета що? правда яскравить!..

*   *   *

Поета що? правда яскравить!
Прекрасно ж! б’ють праві
як? лівих! лівіючи — правих,
а поетові як?
поета — правда яскравить!


Ліві цілують — теляча радість!
праві — як в дзвін!
Поет же цілує! — Правда!
Поцілує — скрізь правда. Бог і він.

29.6.2011, 25.11.2011


Рецензии