Дзяц нства
Мне палі твае не абыйсці,
Я ў марах да цябе лятаю,
Ты квітней,як сад у маім жыцці.
Як малое птушаня шукаю ,
Зноў гняздо дзяцінства таямніц.
Сэрцам я з табой заўжды гукаю
І стаю на ростынях крыніц.
А жыццё... бяжыць,гучыць як рэха,
Звонкім,цёплым смехам ручаёў
Непаўторна залатая веха...
Адгукаецца пясчотаю гаёў.
6.06.17г.
Свидетельство о публикации №117070204463