Сустрэча

Я імкнуся да любай старонкі
Ў край прыгожы,заўжды дарагі.
Спеў рачулкі чаруе,як зоркі.
Дзівяць лес і ракі берагі.

Водар роднай зямлі сустракае.
Сэрца стук, ты, не выдай мяне
А сяло ,быццам маці гукае,
Як дзяцей нас збярэ па вясне.

Пахам дзіўным напоўнены  ранкі.
Цёплы дожджык  спаткаю не раз,
Кроплі росныя вылечуць ранкі,
Дораць мары , нястомнасці час.

Слых кранае чаруючым звонам
Кветак гоман, вясёлка ў рацэ.
Гэта квецінь дарованы Богам,
Як святыню трымаю  ў руцэ.
02.06.17г.


Рецензии