Молода пiсня пiд стару гiтару

1.
А колись я грав на гітарі часто.
На гітарі грав кожен молодик.
Я не помічав, що гітара – щастя,
Так до щастя в молодості я звик.

Приспів:
Ця гітара – молодості примара.
Згадую у молодості себе.
Так мені бракує тепер гітари.
Так мені бракує тепер тебе…

2.
Я любив співати пісень хороших.
Я співав для тебе по п’ять годин.
Стільки пригадати пісень не зможу.
І кому співати, коли один?

Приспів:
Ця гітара – молодості примара.
Згадую у молодості себе.
Так мені бракує тепер гітари.
Так мені бракує тепер тебе…

3.
Я стару гітару беру в обійми.
І гітара тулиться, як колись.
Рук моїх тепло ця гітара прийме.
Повернеться пісня, і ти вернись.

Приспів:
Ця гітара – молодості примара.
Згадую у молодості себе.
Так мені бракує тепер гітари.
Так мені бракує тепер тебе...

Так завжди бракує мені гітари.
Так завжди бракує мені тебе...


Рецензии
От звенела молодость моя, грай гитара душу теребя.

Родослав Важнин   07.07.2017 20:32     Заявить о нарушении
Спасибо, Родослов!

Миклош Форма   07.07.2017 20:54   Заявить о нарушении