***

*   *   *

він вищі
видихи неба –
закрив
де сам дівчину
кохав ще й любив
художній дощ
припадає до рами
все називає –
але
непрямо…
дощ чує
радість грив!

Німців загнав –
до комендантогодини
Берлін «розніжив» –
наполовину…
(любив дівчину – тут
любив дівчину!)
Москву затоплює –
вже затопив.

Хто вас погладжує
Як то руками?
ніжний Художник –
говорить
непрямо!..
То ви є в рамі?
свіжість
пройшлась –
поцілуйка.
З дворами!!


Рецензии