***

*   *   *
                Пренепорочній Діві присвячую


І ледь бачив Тебе — досконалу,
Але заповідь Бога для мене широка...
І до Тебе — хто йшов з небувалого,
Ще й власкав Твоє око?


Краще видіти Тобі хатину —
І іти попідтинню.
Краще тратить на зовсім нікчемність — хвилину?
кропить де горобина.


То як стріть на дорозі життя селянина
без кутка і шматочка
Але я в Тобі є
як людина,
як пульс в закуточку.

18.8.2011


Рецензии