м яке безшелесне мливо святе...

*   *   *
                Цариці Небесній присвячується


м’яке
безшелесне мливо
святе безтілесне диво
а то
по дахах ходила
Невисловлена Любов!


сердечність коня у бричці
сердечність шляху до шпиці
сердечність вітрів до птиці
і те що в сльозах
насниться
і те —
що спать не дає...


не диво, що дух не сниться
не диво, що серце б’ється
а диво, що ранок! — злітає...
а крила із серця в’є


любові неявленій
ближній
стріпнулося серце
здригнулося серце моє


Рецензии