***

*   *   *
                Благословенній Богом, улюбленій
                і шанованій мною
                святій великомучениці Катерині
                присвячую


Так цвіла!
мов після покути
мов зола,
що в славу окуталась.


Тільки вір!
і ніщо не загине
Гори з гір!
І свята Катерина...


Так пиши —
і серце в роздачу
Дух вершин!
і око не бачить.


Потім живи.
Чекай на рекрутів.
Раз помолитись —
І бути почутим


Рецензии