***

Ти океан,
Ти — океан,
а я вулкан...
а я — вулкан!
між нами
є любов
цунамі!
і як не заковтнути кораблями?



Ти океан,
бриз — океан —
а я вулкан, я —
Богові не пан! —
проблискують
роялі
між зірками!



Ти Океан!—
де океан??
Ти — Океан!..
я рашпіль — Огнь я —
під неба куполами...


Рецензии