Молитва про сн г

      Молитва про сніг

1

Святі в Тобі світлі слова
безодня чорноти
та іскри стислі
Під них
влягається земля нова
вкриває груди та земля нова
випуклий смисл
й небесні смисли…

Тремтіння пантеону чорноти.
Посаг.
І учорашні падолисти.
В підзірність потім здіймеш Ти.
Любов’ю обіляєш Ти.
У німуванні світ зависне

2

Човники-туфельки
Усовіщатимуть всі мислі…

3

Сніг хай прийде
Біле дитя
Крівці небес
Біло злетять
В сніжинці білій є любов
(як є любов, то є любов)
А до любові я ішов
в кошах
У білих пагорбах любов
й біле лоша

Й біле лоша
чиясь душа…

26.12.2011


Рецензии