Ти ж! Ти всесв т тримати повставляв д аманти

*   *   *
Ти ж! Ти — всесвіт тримати
повставляв — діаманти!!
Від Чити — щоб навчати —
від Чити — щоб навчити —
золота я струна —
у станку волочильнім!

я ж для Бога тілами блищала
і до Хіви — позачасового скла
Ти влаштовував молодість й голод —
і відтягував, Ти відтягував солод
від зубів —
аж до серця Твого
найсолодшого!!

Серце велике
солод великий
од води і від мене,
грішного

31.05.2012


Рецензии