Перед польотом

Звучить над горами тимпан
І башти білі там
         А лиш зітне главу
         тимпан —
         стоїть погода ніби та
         вся та —
         а вже не та


Більш поглядом не прогримиш
з виду гори; і грив
і станеш в серці зіркавіш:
а де тепер — прорив?
        Гурчить над горами тимпан
        міста вапняні там
        злівить-справить
        фундамента
        погода кличе ніби та
        вся та
        і вся не та

І враз тебе приб’є задуха
то ти
спустився з духу

29.05.2012


Рецензии