Який великий Цар Бог

*   *   *
Який великий Цар і Бог!!
І з нами неспівмірна Мати!!

Аж хочеться смиритись
й бадьоритись,
І на дорогу клунків нав’язати


В степах закинутих живих
Палити сонце — й не балакать
Що я далекий тих і тих
Палити сонце й тихо плакать


Смолистий при дорозі зміст
Його смиренне надибає
Останнім є до неба міст—
І той горить  і той палає...

8.4.2012,
з причастям


Рецензии