***

*   *   *
«Це підзірна казка...
Тут ти будеш з нами:
Материнства ласками,
Батьківськими снами».
Крок — і я в саду


Два отці у зорях.
І земний й небесний.
Ноги — й пил історій.
Бідність — це і чесність...
Крок — і я у зорях


Мати Божа! Можна!
Крайність квінтесенцій:
Вийшов я за незаможних,
Плаче чиєсь серце!
Крок — і я у серці...

16.06.2010


Рецензии