Червень-липень шапка проскакала...

*   *   *
Червень-липень шапка проскакала
А тоді неясно
як упала
Проте ми скакали б
голі й досі
А вона — вже дивиться
на осінь…


І туди плоди
і обважніння
І любов, — і креп, і довгокосість…
Всечутливі хвилювання й досі
З-над дерев —
китайкою — Успіння!


Рецензии