***

*   *   *
Якщо не мій ліс
І не хижою волею —
То хто Тебе з поля
З польових вигляне?


Гарматки за Любечем
Моргаються-любляться…

А серце і серце —
І листяне скерцо…
Сховаються вигляди!
Поглянем?
Виглянь-но.

18.07.2010


Рецензии