несп впадання сил любов

* * *

—? неспівпадання сил любові? —
людину нагло вже трясе
а входила тихіше змови
світ ходить ходором з розмови душеочей


—? вийшли з пазів перегородки? —
щось в людях застує
чи те
не може жити тут і родить
із серця вирив світла


—? степ? —

ой щось не встиг зробити
вільні ми божевільні
де я де ти
—? горять світи? —
біжать світи — чи то вони чи то батьки
до лоба покладать долоні
—? Ти, Отче? —
то сльоза вогню

1995


Рецензии